Massage

Wanneer U het idee heeft dat Uw paard niet helemaal lekker in zijn vel zit of last heeft van zijn spieren, dan kunt U ook bij ons terecht.

Peter is gediplomeerd masseur en heeft zich gespecialiseerd in massage en acupresuur bij paarden. Een massage wordt begonnen met manuele massage en wanneer nodig zal het aangevuld worden met behulp van een massage-apparaat. Tot nu toe heeft elk paard na een korte gewenning genoten van de massages. Het raakt volkomen ontspannen, wat de massage uiteraard ten goede komt.

Tevens is het mogelijk een massagebehandeling te ondersteunen door middel van Reiki en/of Bach Bloesemremedies. Het is niet ongebruikelijk dat een paard na een massage (al dan niet aangevuld met Reiki) zal gaan urineren of mesten. Op deze wijze worden de losgekomen afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. De ervaring heeft ons geleerd dat een paard al na enkele behandelingen aanzienlijke vooruitgang boekt.

Na de laatste behandeling zullen we u advies geven over hoe u het paard het beste kunt gaan trainen om hem weer in optimale vorm te krijgen. Wanneer u het prettig vindt, kunnen we u hierbij begeleiden.

inloggen